Ansatte - Alf Larsen AS


Fares Oudeh

Hva kan vi forvente av denne friske unge gutten? Fares er fra den glade byen Larvik og har allerede vært ute i lærlingeløpet snart ett års tid. Vi ble veldig glade for at han banket på døren vår før sommeren og ba om å få bli lærling hos nettopp oss. Så hva kjennetegner denne gutten? Ståpåvilje, godt humør og glimt i øyet er hva vi harc registrert så langt og vi gleder oss til fortsettelsen. Velkommen til oss Fares!

Fares Oudeh

Stian Grimstvedt

Vi var vel aldri i tvil da denne lune mannen dukket opp på kontoret vårt før jul og lurte på om vi hadde plass til en voksenlærling. «Hei - jeg heter Stian, jeg er 35 år og helikopterpilot. Jeg vil gjerne starte å snekre i firmaet deres.» Med disse setningene solgte han seg inn og nå er han i full gang med 4 års lærlingeløp. Vi har som vanlig høye forventninger til våre ansatte og ser virkelig frem til Stians utvikling fremover. Velkommen til oss skal du være Stian, vi håper du vil trives og deilig å ha deg med i gjengen.

Stian Grimstvedt

Filip Hauan Gundersen

Dette lykketrollet har også dukket opp fra den uendelig dype Trombonerekka i Halsen Ungdomskorps. Fra å ha hovedinteresse for musikk frem til nå har Filip funnet et brennende engasjement for snekring. Bibelen (Tømrerteoriboka) er allerede svart i kantene og informasjonen suges inn. Filip skal starte voksenlærlingløpet og hadde sin første arbeidsdag 05.08.19 i Alf Larsen AS. Vi ønsker ham hjertlig velkommen og gleder oss til samarbeidet med ham.

Filip Hauan Gundersen

Gøran Balterød Hegna

Gøran har nå tatt fagbrevet etter 2 år i læra hos oss og har fått fast ansettelse. Historikken bak Gøran er hyggelig lesning: Vinteren 2016 var han utplassert fra skolen 2 dager i uken på en byggeplass hos oss

og vi likte hans innsats og humør så goodt at vi valgte å ta ham inn. Hvilken lærling i dag er det som møter på byggeplass selv om skolen har vinterferie?? Slik

innstilling belønnes hos oss i Alf Larsen AS. Vi ønsker deg derfor hjertlig velkommen Gøran og vi skal se til å få lagd en ordentlig god tømrer av deg etterhvert - hvilket du nå har bevis på at du har blitt!

Gøran Balterød Hegna

Tom Even Brenno

Tom Even Brenno - født i Alf Larsen det herrens år 1997 som ung uerfaren lærling med høy brystkasse, masse mot og en herlig ståpåvilje, døpt i Alf Larsen AS 1999 som fast ansatt, fortsatt med masse mot og ståpåvilje - konfirmert i Alf Larsen AS 2012 og er i ferd med å bli en voksen ansvarsfull "gutt" :-). Tom har gått alle trinn i firmaet og er en flott gutt med masse erfaring og ståpåvilje. Han sparer aldri noen med sine "gøyale klyp og kilegrep", og deler mer enn gjerne sine vrame klemmer med alle rundt seg. Tom er fin gutt du vil bli ordentlig fornøyd med når du hyrer ham til å bygge huset ditt, eller liste taket. Han har snart vært her i 20 år og er en av våre mest pålitelige menn. Kry av deg gutten!!

Tom Even Brenno

Tommy Sortåsløkken

Firmaets evige sangfugl som heldigvis for oss og for det norske publikum aldri har meldt seg på Idol og/eller tilsvarende talentkonkurranser. Denne gutten synger uavbrutt om det går i dur eller moll spiller stort sett ingen rolle - glad er han uansett. Og får en faglig dyktighet da. Tommy har Mesterbrev og har vært i Alf Larsen siden 2004. Talent for tømring har han vist hele tiden og er en meget pålitelig herremann du gjerne ønsker arbeider for deg. Vi er veldig glade for å ha deg i firmaet Tommy - det skal du vite!

Tommy Sortåsløkken

Odd Egil Andreassen

Vår helt særegne og spesielt interesserte tømrersvenn. I en alder av bare 24 år tok Odd Egil mesterbrevet og det er ikke uten grunn ( og en god dose opplæring i bedriften, dette da han har vært her siden han gikk i lærlingesko) Odd Egil er genuint opptatt av tømrerfaget og studerer figursamlinger og lærer den harde veien gjennom restaurering av sitt noe slitte hus høyt der oppe i kodalens ville marker. Som om ikke det var nok har han fått tredd et gedigent ansvar for rehabilitering av et borettslag godt nedover ørene hvilket han mestrer til gangs. Vi er stolte av å ha en sånn som deg med på laget Odd Egil!

Odd Egil Andreassen

Jakub (KUBA) Chrusciel

Kuba - er den eldre bror av Dominik. Han har også som sin bror jobbet i Norge snart 15 år og er utdannet møbelsnekker. Dette er gutten som aldri sier nei og starter så og si alltid sine samtaler med: Du sjef :-).... Alltid moro å bli tiltalt på den måten. Jakub utviser sitt håndverk på en særs fin måte og legger stor vekt på detaljene. Jakub bor som sin bror i Sandefjord og vi er veldig glade for å ha ham med på laget! Ærekjær , tålmodig og nøyaktig - fantastisk fin gutt å ha i firmaet. Vi er glad i deg Jakub!"

Jakub (KUBA) Chrusciel

Per Harald Mathisen

SJÅFØREN. Per Harald er utdannet tekniker og tømrer og sitter på kontoret sammen med Georg. Per Harald er svært kunnskapsrik og "elsker" å sette seg inn i ulike regelverk som måtte bli gitt fra myndighetene. Han er et naturtalent til å grave seg inn i detaljer og løsninger. Alltid har han et smil på lur og er svært glad i lavkarbokaker leverandører og selgere måtte medbringe når de skal inn på "grilling" for å presentere et nytt produkt. Per har det praktiske ansvaret for oppfølging av våre nye bygg og hos ham kan vi love nettopp det - den beste oppfølging. Du er meget flink Per Harald!!!

Per Harald Mathisen

Georg Fjeldheim

Georg Fjeldheim (meg) er daglig leder i Alf Larsen AS. Jeg er utdannet byggingeniør og bedriftsøkonom og har min bakgrunn fra entreprenørbransjen. Alf Larsen AS har jeg drevet siden 2010 og kan vel med trygghet si at jeg brenner for dette firmaet. Hver dag i alle år har det vært en glede å gå til jobben - og hvorfor?? - fordi jeg mener vi har det beste tømrerlaget i byen!! Jeg er stolt av gutta våre og ser frem til mange gode år i dette firmaet. Hos meg er du alltid velkommen med dine spørsmål om bygg - smått eller stort - sammen finner vi en løsning.

Georg Fjeldheim