Ansatte - Alf Larsen AS


Håkon Hvitstein

Denne kjekke gutten har vist en innsats som ble lagt merke til da han var utplassert hos oss fra skolen. Ikke bare var han alltid tidsnok - men ba vi ham snu seg rundt på annet oppdrag så utførte han dette også på en strålende måte. Vi er veldig glad for å ha fått Håkon inn i våre rekker, og vi ble ikke mindreimponert da vi fikk kopi av vitnemålet hans. Håkon - det du har vist til nå gjør at vi har store forventninger og gleder oss ekstra til læretiden din hos oss. Velkommen!!

Håkon Hvitstein

Filip Hauan Gundersen

Dette lykketrollet har også dukket opp fra den uendelig dype Trombonerekka i Halsen Ungdomskorps. Fra å ha hovedinteresse for musikk frem til nå har Filip funnet et brennende engasjement for snekring. Bibelen (Tømrerteoriboka) er allerede svart i kantene og informasjonen suges inn. Filip skal starte voksenlærlingløpet og hadde sin første arbeidsdag 05.08.19 i Alf Larsen AS. Vi ønsker ham hjertlig velkommen og gleder oss til samarbeidet med ham.

Filip Hauan Gundersen

Jo Espen Abrahamsen

Denne flotte trombonisten kan mer enn å smøre slider. Med allsidig erfaring fra rehabilitering og spesialisering på dører er vårt nyeste tilskudd på snekkerstammen en verdifull mann. Foruten å være i ett utmerket humør, besitter Jo Espen kvaluiteter som ro, fornuft og praktisk kunnskap. Vi gleder oss til alt han kan tilføre firmaet og ønsker ham hjertlig velkommen til Alf Larsen AS.

Jo Espen Abrahamsen

Bendik Tørrestad Løvli

Bendik er ikke lenger vår ferskeste lærling og har kun ett snaut år igjen til han skal avlegge svenneprøven.Bendik er en stille, rolig og omtenksom fyr - full av kjærlighet for alt som beveger seg med motor. Vi forsøker på det hardetse å bytte ut kjeledressen med snekkerbelte, og olje med batterier til drillen og så langt ser det ut til at vi lykkes godt med dette. Bendik tar stadig nye skritt fremover og vi gleder oss til å sende ham ut til kanskje nettopp deg for ett hyggelig oppdrag.

Bendik Tørrestad Løvli

Are Melhus

Hva skal vi si? Dette må jo være mannen som behersker det meste. Fra smiekurs - til sjømannskap, og ikke minst tømring. Etter en liten periode borte fra faget har Are fått gløden tilbake og gleder seg til å starte rett over påske i Larsenfamilien. Vi er spente og gleder oss over at han har valt nettopp oss som sin arbeidsgiver. Velkommen Are!

Are Melhus

Gøran Balterød Hegna

Gøran har nå tatt fagbrevet etter 2 år i læra hos oss og har fått fast ansettelse. Historikken bak Gøran er hyggelig lesning: Vinteren 2016 var han utplassert fra skolen 2 dager i uken på en byggeplass hos oss

og vi likte hans innsats og humør så goodt at vi valgte å ta ham inn. Hvilken lærling i dag er det som møter på byggeplass selv om skolen har vinterferie?? Slik

innstilling belønnes hos oss i Alf Larsen AS. Vi ønsker deg derfor hjertlig velkommen Gøran og vi skal se til å få lagd en ordentlig god tømrer av deg etterhvert - hvilket du nå har bevis på at du har blitt!

Gøran Balterød Hegna

Kjell Dahl

Har du sett en mer rolig og avbalansert fyr noen gang? Denne mannen er bare sånn. Faget tømring er ensbetydene med Kjell - det han ikke kan om faget tror jeg ærlig talt ikke er verdt å vite. Kjell er utdannet Mester og har et særlig ansvar for å lære opp våre nye håpefulle lærlinger (og tømrere) - og han klarer det - vær gang - for de som er interessert og lytter til ham. Med denne mannen kan du føle deg 100% trygg på at arbeidet blir korrekt og fagmessig godt utført. Han startet i firmaet i forrige årtusen - nærmere bestemt under OL på Lillehammer - 1994. I over 20 år har han vært hos oss og vi ser bare fremover mot de neste 20. Vi er glad i deg, Kjell!!!

Kjell Dahl

Tom Even Brenno

Tom Even Brenno - født i Alf Larsen det herrens år 1997 som ung uerfaren lærling med høy brystkasse, masse mot og en herlig ståpåvilje, døpt i Alf Larsen AS 1999 som fast ansatt, fortsatt med masse mot og ståpåvilje - konfirmert i Alf Larsen AS 2012 og er i ferd med å bli en voksen ansvarsfull "gutt" :-). Tom har gått alle trinn i firmaet og er en flott gutt med masse erfaring og ståpåvilje. Han sparer aldri noen med sine "gøyale klyp og kilegrep", og deler mer enn gjerne sine vrame klemmer med alle rundt seg. Tom er fin gutt du vil bli ordentlig fornøyd med når du hyrer ham til å bygge huset ditt, eller liste taket. Han har snart vært her i 20 år og er en av våre mest pålitelige menn. Kry av deg gutten!!

Tom Even Brenno

Tommy Sortåsløkken

Firmaets evige sangfugl som heldigvis for oss og for det norske publikum aldri har meldt seg på Idol og/eller tilsvarende talentkonkurranser. Denne gutten synger uavbrutt om det går i dur eller moll spiller stort sett ingen rolle - glad er han uansett. Og får en faglig dyktighet da. Tommy har Mesterbrev og har vært i Alf Larsen siden 2004. Talent for tømring har han vist hele tiden og er en meget pålitelig herremann du gjerne ønsker arbeider for deg. Vi er veldig glade for å ha deg i firmaet Tommy - det skal du vite!

Tommy Sortåsløkken

Odd Egil Andreassen

Vår helt særegne og spesielt interesserte tømrersvenn. I en alder av bare 24 år tok Odd Egil mesterbrevet og det er ikke uten grunn ( og en god dose opplæring i bedriften, dette da han har vært her siden han gikk i lærlingesko) Odd Egil er genuint opptatt av tømrerfaget og studerer figursamlinger og lærer den harde veien gjennom restaurering av sitt noe slitte hus høyt der oppe i kodalens ville marker. Som om ikke det var nok har han fått tredd et gedigent ansvar for rehabilitering av et borettslag godt nedover ørene hvilket han mestrer til gangs. Vi er stolte av å ha en sånn som deg med på laget Odd Egil!

Odd Egil Andreassen

Dominik Chrusciel

Dominik er opprinnelig fra Polen men har nå etablert seg med sin familie i Sandefjord. Dominik har tømret i snart 15 år og skal ta sin fagprøve til sommeren i regi av OKT. Dominik er en meget driftig kar som vi setter stor pris på å ha på laget. Han er stort sett alltid blid og særlig hvis han kan få jobbe med øreklokker på!!! (Han er glad i musikk)! Rundt Dominik er det bestandig hyggelig og mer samvittighetsfull gutt skal du lete lenge etter. Stå på Dominik - vi er glad i deg!

Dominik Chrusciel

Jakub (KUBA) Chrusciel

Kuba - er den eldre bror av Dominik. Han har også som sin bror jobbet i Norge snart 15 år og er utdannet møbelsnekker. Dette er gutten som aldri sier nei og starter så og si alltid sine samtaler med: Du sjef :-).... Alltid moro å bli tiltalt på den måten. Jakub utviser sitt håndverk på en særs fin måte og legger stor vekt på detaljene. Jakub bor som sin bror i Sandefjord og vi er veldig glade for å ha ham med på laget! Ærekjær , tålmodig og nøyaktig - fantastisk fin gutt å ha i firmaet. Vi er glad i deg Jakub!"

Jakub (KUBA) Chrusciel

Kristoffer Persson

Lykketrollet Kristoffer har vært i vårt firma fra han var lærling og I høst tok han fagbrevet og jobber iherdig for å bli en meget dyktig snekker - noe han virkelig er på vei mot. Trofast møter han opp i brakka godt før sju i håp om at han denne dagen er han førstemann - men en må jo være utpreget morgenfugl skal en matche sin Mentor (Kjell). Vi gleder oss til fortsettelsen med Kristoffer og kan bare si - du er på god og riktig vei mot å bli en solid håndverker!!

Kristoffer Persson

Matias Hansen

Lang er han og høyt henger han, men for en effektiv gutt da gitt. Mattias har gått sin lære hos oss siden 2012 og har blitt MESTER. Rask og effektiv er han, samtidig pålitelig, høflig og hyggelig - og det attpåtil. Mer synes jeg ikke en kan forvente av ung fremadstormende gutt fra Alf Larsen AS. For deg som kunde er vi veldig sikre på at du blir fornøyd med de arbeider Mattias utfører. Som fetter av Odd Egil Andreassen ble han også blitt bitta av lesebasillen og vips tok han mesterutdanningen han også! Vi er glade i deg og for at du er hos oss Mattias!

Matias Hansen

Per Harald Mathisen

SJÅFØREN. Per Harald er utdannet tekniker og tømrer og sitter på kontoret sammen med Georg. Per Harald er svært kunnskapsrik og "elsker" å sette seg inn i ulike regelverk som måtte bli gitt fra myndighetene. Han er et naturtalent til å grave seg inn i detaljer og løsninger. Alltid har han et smil på lur og er svært glad i lavkarbokaker leverandører og selgere måtte medbringe når de skal inn på "grilling" for å presentere et nytt produkt. Per har det praktiske ansvaret for oppfølging av våre nye bygg og hos ham kan vi love nettopp det - den beste oppfølging. Du er meget flink Per Harald!!!

Per Harald Mathisen

Georg Fjeldheim

Georg Fjeldheim (meg) er daglig leder i Alf Larsen AS. Jeg er utdannet byggingeniør og bedriftsøkonom og har min bakgrunn fra entreprenørbransjen. Alf Larsen AS har jeg drevet siden 2010 og kan vel med trygghet si at jeg brenner for dette firmaet. Hver dag i alle år har det vært en glede å gå til jobben - og hvorfor?? - fordi jeg mener vi har det beste tømrerlaget i byen!! Jeg er stolt av gutta våre og ser frem til mange gode år i dette firmaet. Hos meg er du alltid velkommen med dine spørsmål om bygg - smått eller stort - sammen finner vi en løsning.

Georg Fjeldheim